7 απαραβατεσ αρχες

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε για το Δήμο μας, βασίζεται σε 7 απαράβατες αρχές:

1. Ποιότητα ζωής.Επιλέξαμε να ζούμε εδώ, γιατί προσδοκούμε υψηλή ποιότητα στην καθημερινότητα μας. Χωρίς οχλήσεις. Με υποδομές για όλες τις ηλικίες. Να ξέρει ο καθένας μας ότι ο Δήμος μας, κάτι έχει και γι αυτόν. Και οι δρόμοι, οι πλατείες, οι παιδότοποι που παίζουν τα παιδιά μας, τα πάντα να είναι στο επίπεδο που μας αξίζει.

2. Ασφάλεια.Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η ελληνική πραγματικότητα έχει αλλάξει. Ο Δήμος οφείλει να βοηθά τον δημότη να νοιώθει ασφαλής.

3. Πράσινο, καθαρό Προάστιο.Από τη μία του άκρη ως την άλλη, ο Δήμος μας πρέπει να χαρακτηρίζεται από το καλά φροντισμένο πράσινο και την καθαριότητα.

4. Πιο χαμηλά τέλη, πιο υψηλή ανταποδοτικότητα.Η οικονομική συνεισφορά των δημοτών, καιρός είναι πια να εκλογικευτεί όσο είναι δυνατόν. Και να αξιοποιείται με απόλυτη διαφάνεια. Για να ξέρουν και να βλέπουν όλοι που πηγαίνει το κάθε ευρώ τους και αν πιάνει τόπο.

5. Αποτελεσματική διοίκηση.Με δημοτική αρχή δραστήρια, που θα δίνει μάχες και θα φέρνει αποτελέσματα. Και με καινοτομίες που θα βελτιώσουν τη λειτουργία των υπηρεσιών μας και την εξυπηρέτηση των Δημοτών μας.

6. Ενότητα.Όλοι μαζί, απαρτίζουμε ένα Προάστιο. Η κάθε δημοτική κοινότητα συνεισφέρει τα δικά της χαρακτηριστικά, τις δικές της ομορφιές, αλλά προχωράμε μπροστά όλοι μαζί.

7. Σεβασμός στο συμπολίτη μας.Ιδίως σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τους νέους και όσους μεγαλώνουν παιδιά. Τους μεγαλύτερους σε ηλικία.