Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν από 4 χρόνια ζήτησα την ψήφο σας και σάς υποσχέθηκα σκληρή δουλειά και χειροπιαστά αποτελέσματα. Σήμερα, στέκομαι απέναντί σας και μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια. Γιατί οι συνεργάτες μου κι εγώ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, με έναν στόχο: Να γίνονται τα πράγματα στον Δήμο μας, κάθε μέρα καλύτερα. Αυτή η τετραετία ήταν μια απαιτητική τετραετία με πρωτόγνωρες απαιτήσεις και προκλήσεις. Η πανδημία καθόρισε και άλλαξε πολλά σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και στην αυτοδιοίκηση. Εμείς αποφασίσαμε να το αντιμετωπίσουμε ως μια ευκαιρία και μια επιπλέον ώθηση ώστε να καταστήσουμε τον Δήμο μας ένα Προάστιο Πρότυπο με υψηλή ποιότητα ζωής για όλους τους κατοίκους του, μικρούς και μεγάλους.

Όλοι μαζί – δημότες και Δήμος – πετύχαμε πολλά!

Σήμερα προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι μπροστά για να συνεχίζουμε να έχουμε ένα Προάστιο Πρότυπο. Αυτό που μας ενώνει είναι η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά που μας οδήγησε να έχουμε ένα αξιοσημείωτο έργο σε όλους τους τομείς. Η δυναμική παρουσία μας φαίνεται και από την ποιότητα του ψηφοδελτίου μας που απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη αλλά και από νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν τώρα με τα κοινά δίνοντας στο ψηφοδέλτιο μας έναν αέρα ανανέωσης. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων, που θέλησαν να γίνουν μέρος αυτής της ομάδας και της συνέχισης αυτής της ιστορίας, ανεξάρτητα εάν ήταν μαζί μας από την αρχή ή συναντηθήκαμε στην πορεία. Μαζί έχουμε θέσει και τις βάσεις για τα επόμενα βήματα. Γι’ αυτό και τώρα που έρχεται η ώρα να μας κρίνετε, ζητούμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια:

Να κάνουμε τον Δήμο μας κάθε μέρα καλύτερο.
Να κάνουμε τη ζωή στην πόλη μας κάθε μέρα καλύτερη.
Να κάνουμε τους συμπολίτες μας, κάθε μέρα πιο περήφανους που ζουν σε έναν Δήμο που τους σέβεται και τους παρέχει υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής.

Σας καλώ, λοιπόν, να συνεχίσουμε να προχωράμε μαζί.

Με αγάπη για τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και πίστη στις προοπτικές του.
Με καθαρά πρόσωπα που έχουν γνώση, ιδέες, ικανότητα και όραμα.
Και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, συνεχίζουμε μαζί για ένα Προάστιο Πρότυπο!
Συνεχίζουμε σταθερά. Συνεχίζουμε δυνατά.
Προχωράμε μαζί μπροστά για να συνεχίσουμε να ζούμε σε ένα Προάστιο Πρότυπο.
Για να συνεχίσουν να γίνονται τα πράγματα στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, κάθε μέρα καλύτερα!

Δημήτρης Γαλάνης
Δήμαρχος Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού