αναστασιοσ (τασοσ) καλαντζησ

αναστασιοσ (τασοσ) καλαντζησ

βιογραφικο

Ο Καλαντζής Αναστάσιος γεννήθηκε στην Αθήνα (περιοχή Αμπελοκήπων) το 1968 και διαμένει στο Νέο Ψυχικό από το 1996. Είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί από το 1998 ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα (Σεπόλια) όπου δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της κλασσικής χειρουργικής οδοντιατρικής, της αισθητικής οδοντιατρικής -με εξειδίκευση στην κινητή και ακίνητη προσθετική. Παράλληλα από το 1998 μέχρι και το 2004 διατηρούσε ιατρείο σε συνεργασία με την αδερφή του, επίσης χειρουργό οδοντίατρο στην Αγία Παρασκευή.
Ανήκει στο Οδοντιατρικό Σύλλογο Αθηνών και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Ελεγκτής Οδοντίατρος στο Ο.Π.Α.Δ. (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) στον Κεντρικό Τομέα. Από το 2006 είναι ιδρυτικό μέλος και νυν επικεφαλής του Συλλόγου Φίλων Ιατρών/ Οδοντίατρων Παναθηναϊκού όπου σε συνεργασία με την ΠΑΕ προσφέρουν στου φιλάθλους όπου παραστεί, τις ιατρικές τους υπηρεσίες.
Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Μαίρη Βλάρα και έχουν αποκτήσει μαζί 2 παιδιά τον Άγγελο και τον Αλέξανδρο όπου φοιτούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.

επικοινωνια

6944346363
t.kalantzis@proastioprotypo.gr