βασιλικη (βακη) σακελλαροπουλου-γαβριηλιδου

βασιλικη (βακη) σακελλαροπουλου-γαβριηλιδου

βιογραφικο

Η Βάκη Σακελλαροπούλου γνωρίζει και αγαπά τη Φιλοθέη από τα μαθητικά της χρόνια καθώς φοιτά στην Ιόνιο Σχολή, ενώ από το 1991 έως σήμερα, το Παλαιό Ψυχικό γίνεται ο μόνιμος τόπος κατοικίας της.
Σπουδάζει οικονομικά στο The American College of Greece – Deree και συνεχίζει τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου λαμβάνει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών – Master of Philosophy, στον τομέα των Οικονομικών, από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, εργάζεται στον τραπεζικό τομέα αναλαμβάνοντας για 25 συνεχή χρόνια διαδοχικές θέσεις ευθύνης σε ποικίλους τραπεζικούς τομείς -εργασιών, στρατηγικού σχεδιασμού, privatebanking, λιανικής τραπεζικής -ενώ αναλαμβάνει τη Διεύθυνση κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην πλατεία Κοραή.

Η ολοκλήρωση της επαγγελματικής της πορείας στον τραπεζικό τομέα, βρίσκει τη Βάκη Σακελλαροπούλου αποφασισμένη να προσφέρει στο Δήμο Ψυχικού – Φιλοθέης την εμπειρία, τις γνώσεις και τον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο της, με διάθεση να συμβάλλει στην αναβάθμιση του προαστίου που αγαπά, ώστε να γίνει ένα προάστιο – πρότυπο για πολλούς ακόμη δήμους της χώρας.

Μιλά αγγλικά και γερμανικά.
Ζει στο Παλαιό Ψυχικό με τον σύζυγό της Αναστάση Γαβριηλίδη και με τα τρία τους παιδιά.

επικοινωνια

6945595017