βυθουλκα-χατζηγεωργιου σοφια

σοφια βυθουλκα-χατζηγεωργιου

βιογραφικο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ψυχικό και κατοικεί τα τελευταία 15 χρόνια στην Φιλοθέη με τα τρία της παιδιά και τον Φιλοθεάτη σύζυγο της Μάριο Χατζηγεωργίου. 

Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη. Σπούδασε Marketing Management and Economics στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος “Deree College”.

Πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας.

Σπουδές πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Ψυχικού.

Υπεύθυνη για 18 χρόνια στο τμήμα Πωλήσεων, Marketing και Δημοσίων Σχέσεων εμπορικής επιχείρησης με ευρεία εμπειρία.

Εκλέχθηκε  για πρώτη φορά το 2019 Δημοτική Σύμβουλος  και ανέλαβε τα 4 τελευταία συναπτά έτη Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α) Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Μία θέση πολλαπλής ευθύνης που εξακολουθεί να διατηρεί. 

Παράλληλα το 2019 ανέλαβε Πρόεδρος της Επιτροπής Νεότητας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Από το 2019 – 2023 είναι Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Επαναξιολόγησης Τροφείων  και Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης των Αιτήσεων Εγγραφών των Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών και Βρεφικού Σταθμού του ΝΠΔΔ ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Από το 2012 ασχολείται  ενεργά με τους Συλλόγους Γονέων των Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Φιλοθέης –  Ψυχικού, όπου φοιτούν τα τρία της παιδιά  η  Ήλια, ο Παντελής και η Αγγελική Χατζηγεωργίου.

Στους εν ενεργεία Συλλόγους Γονέων κατέχει την θέση της  Αντιπροέδρου του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης, της Αντιπροέδρου του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Φιλοθέης και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Φιλοθέης. 

Η μεγάλη της αγάπη για τα ζώα είναι ένας καταλυτικός παράγοντας για την ενεργή της δράση σε φιλοζωικές οργανώσεις.

επικοινωνια

6947274364
s.vithoulka@proastioprotypo.gr