δημητρα μορισαιου

δημητρα μορισαιου

βιογραφικο

Η Δήμητρα Μορισαίου γεννήθηκε το 1979. Επέλεξε να ζήσει στο Ψυχικό από το 2010, όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Έχοντας τις πιο τρυφερές παιδικές αναμνήσεις από το σπίτι της γιαγιάς και του παππού της στο Ψυχικό, ήθελε να προσφέρει στα παιδιά της την υψηλή ποιότητα ζωής, που υπόσχεται η ιδέα του να ζεις σε ένα από τα καλύτερα προάστια της χώρας μας.
 Έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν εθελοντικά σε διάφορους φορείς και υπηρεσίες όπως στο Ευρωπαϊκό κέντρο αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Υπουργείο Εξωτερικών, κ.ά. Μετά το πέρας των σπουδών της ξεκίνησε την καριέρα της στο Μarketing σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και έως σήμερα έχει διαγράψει αξιοσημείωτη καριέρα σε απαιτητικές θέσεις ευθύνης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.
«Με όραμα, διάθεση και δέσμευση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, επιθυμώ να συμβάλλω με όλες μου τις γνώσεις και με προσωπική δουλειά για να γίνει το προάστιο μας, αυτό που ονειρεύομαι για τα παιδιά μου: Προάστιο Πρότυπο»

επικοινωνια

6945380258