δημητρησ φωτιαδησ

δημητρης φωτιαδης

Εντεταλμενος Συμβουλος με αρμοδιοτητα το Σχεδιο Πολεως και την Χωροταξια / προεδροσ δευτεροβαθμιας επιτροπησ εκπαιδευσησ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Άμφισσα με ρίζες Μικρασιατικές. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και εργάστηκε αρχικά σαν μελετητής και κατασκευαστής τεχνικών έργων. Αργότερα, διορίστηκε Τεχνικός υπάλληλος με ειδίκευση στην κατασκευή και τον έλεγχο Δημοσίων Έργων, τη Χωροταξία και το Περιβάλλον.
Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στον Οργανισμό Ηλεκτροκίνητων Λεωφορείων (ΗΛΠΑΠ -τρόλεϊ) και Πρόεδρος του Ταμείου Υγείας των Υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ.
Ως κρατικός λειτουργός έχει μεταβεί σε αποστολές στην Ευρωπαϊκή Ένωση για συνεργασίες με αντίστοιχους συγκοινωνιακούς οργανισμούς και διεθνή συνέδρια.
Δημοσίευσε εργασίες με θέματα που έχουν σχέση με την Περιφερειακή Ανάπτυξη, τις Συγκοινωνίες και την υποδομή στο χώρο της Υγείας.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπλήρωσε φέτος 35 χρόνια.
Από το 1990 μέχρι 2010 εκλέγεται συνεχώς Δημοτικός σύμβουλος στο Νέο Ψυχικό, του οποίου υπήρξε δύο φορές υποψήφιος Δήμαρχος (1994 και 2002).
Το 2012 – 2014 ορκίσθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο νέο Δήμο ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ.
Ασχολήθηκε με το Πολιτιστικό Κίνημα ως μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Μ.Ε.Ο. (1992 – 1994) στο Νέο Ψυχικό και τον Κλασσικό Αθλητισμό (πρωταθλητής εφήβων στα 400μ.).