δημουλα ελση

ελση δημουλα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η  Ελισσάβετ-Ελένη Δημουλά  (ΕΛΣΗ), γεννήθηκε  και μεγάλωσε στην Αθήνα. Γονείς της ο Πολιτικός Μηχανικός και λογοτέχνης Άθως Δημουλάς και η Ακαδημαϊκός  στην  Έδρα της Ποίησης Κική Δημουλά.

Από το 2000 ζει με την οικογένειά της στο Νέο Ψυχικό. Έχει δυο παιδιά, που κι αυτά έχουν τις κατοικίες τους στο δήμο μας.

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και είναι πτυχιούχος της  Νομικής Σχολής  του ΕΚΠΑ, τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών. Μετεκπαιδεύτηκε στις Βρυξέλλες επί κοινοτικών θεμάτων. Εργάστηκε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για 32 χρόνια και παράλληλα παρακολούθησε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια.

Εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος στο δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού το 2014. Αρμόδια για τις 2 δημοτικές βιβλιοθήκες, ασχολήθηκε με τις Λέσχες Ανάγνωσης ενηλίκων και παιδιών, οργάνωσε επί 7 χρόνια τις Διαλέξεις Ιστορίας και παρουσίασε πολλά σημαντικά πρόσωπα. Τον Ιούλιο 2023 ορίζεται Αντιδήμαρχος Πολιτισμού από τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη. Θα συμμετέχει στις  εκλογές του  2023 με την παράταξη ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.