διακοσταματης μιχαλης

μιχαλης διακοσταματης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μιχάλης Διακοσταμάτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και μένει στη Φιλοθέη. Είναι απόφοιτος του «The Open University – UK», με B.Sc  Social Sciences , στους τομείς Sociology και Social Policy. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma ως Ταξιδιωτικός Σύμβουλος, Diploma in Business Management και  Diploma in Negotiations από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Επικοινωνίας, του Τουρισμού και των Τηλεπικοινωνιών. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δραστηριοποιείται στο Real Estate, ως ανεξάρτητος Μεσίτης Ακινήτων. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και έχει γνώση Πορτογαλικών. 

Εξελέγη το 2019 με το Προάστιο Πρότυπο και  υπηρετεί τη Δημοτική Αρχή από τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φιλοθέης. Είναι μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και Αντιπρόεδρος της διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.  Έχει διατελέσει  τακτικό μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, Φιλοθέης, πρόεδρος Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Φιλοθέης, εθελοντής στο « Όλοι Μαζί Μπορούμε» και παλαίμαχος Πρόσκοπος στο σύστημα Φιλοθέης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.           

«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ήταν κάτι που με ενδιέφερε ανέκαθεν, έχοντας ως παράδειγμα τον αείμνηστο πατέρα μου, πάντα δυναμικό και πρόθυμο να προσφέρει απλόχερα για το κοινό καλό. Με τη σειρά μου ως πατέρας και δημότης αυτού του προαστίου, τα τέσσερα χρόνια που είχα την τιμή να είμαι στην παράταξη του Δημάρχου κ. Δημήτρη Γαλάνη προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε όποιον τομέα μου ζητήθηκε. Σήμερα με moto μου – τα έργα είναι πιο ηχηρά από τα λόγια – επιθυμώ να συνεχίσω να εργάζομαι άοκνα και αδιάλειπτα για την επίτευξη του οράματος για την ολοκλήρωση της δημιουργίας ενός Προαστίου Πρότυπου».