δημητρα δακτυλα-λαττα

δημητρα δακτυλα-λαττα

βιογραφικο

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Νέο Ψυχικό. Είμαι κόρη του Πελλοπονήσιου στρατιωτικού Γεώργιου Λάττα και της Τηνίας Ιωάννας Βιδάλη. Απόφοιτη Τομέα εφαρμοσμένων Τεχνών, Συντηρητών Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Ευρημάτων. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τορίνο της Ιταλίας. Εργάστηκα σε φημισμένη γκαλερί.
Παντρεύτηκα τον αείμνηστο Νέο Ψυχυκιώτη Γιάννη Δακτυλά, μέλος του Δ.Σ. του Π.Ο.Ψ ( Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού) που συνέβαλε στην ίδρυση των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών. Ήταν δε, τέτοια η συμβολή του και η αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό που κάθε Μάιο, στην μνήμη του, διεξάγεται το τουρνουά Δημοτικών σχολειών Φιλοθέης-Ψυχικού με την ονομασία << Γιάννης Δακτυλάς>>. Μαζί αποκτήσαμε δύο παιδιά που είναι σήμερα μαθητές στα σχολεία του Δήμου μας.
Πιστεύω στην προσφορά στον συνάνθρωπο και στην αλληλεγγύη μέσω του εθελοντισμού. Σαν εθελόντρια προσέφερα την βοήθεια μου και μέσω της εταιρίας που εργάστηκα σαν μάνατζερ, επί σειρά ετών σε εβδομαδιαία βάση στο Γηροκομείο Αθηνών στην Εστία – Κέντρο Ατόμων με νοητική στέρηση, σε κέντρο αναπήρων και στο στήσιμο κατασκηνώσεων για ανάπηρα παιδιά.
Έχω μάθει στην ζωή μου να αγωνίζομαι και έχω την όρεξη και το κέφι να δουλέψω για τον Δήμο μας και να προτείνω όλα αυτά που σκέφτομαι και συζητάω καθημερινά με τους συνδημότες μου για την βελτίωση του προαστίου μας.

επικοινωνια