ευαγγελια (λιτσα) καρακωστα

ευαγγελια (λιτσα) καρακωστα

βιογραφικο

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ζω στο Νέο Ψυχικό με τον σύζυγο μου και την κόρη μας, η οποία φοιτά στην Α’ γυμνασίου σε Δημόσιο σχολείο του Δήμου μας.
Είμαι απόφοιτη ΤΕΙ Πειραιά στον κλάδο ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ με ειδικότητα ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΡΜΑΤΟΣ.
Είμαι απόφοιτη Σχολής Πολεμικής Αεροπορίας με πιστοποιητικά πάνω σε θέματα ασφάλειας κατά τρομοκρατικών οργανώσεων, με τίτλους «Βασικής Εκπαίδευσης Ασφαλείας Αερομεταφορών», «Εκπαίδευση Ελεγκτών Ασφαλείας Αερομεταφορών» και εκπαίδευση Ελεγκτών Ασφαλείας Αερομεταφορών “SCREENERS”. Εργάστηκα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πάνω στον τομέα αυτό με πολλές επιβραβεύσεις.
Υπήρξα ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο του Νέου Ψυχικού και συνεχίζω να είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Νέου Ψυχικού.
Η αγάπη μου για τα παιδιά είναι μεγάλη όπως και το αίσθημα της ασφάλειάς τους γι αυτό και προσέφερα ως εθελόντρια σχολική τροχονόμος επί πέντε έτη στο 2ο Δημοτικό σχολείο επί της 25ης Μαρτίου.
Αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη για ένα Προάστιο όπως μας αξίζει με την ακεραιότητα και τον σεβασμό στον πολίτη και συνάνθρωπό μας, για ένα Προάστιο Ασφαλές, καθαρό και Πράσινο. Με δημόσια σχολεία που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά μας, Δημόσια σχολεία Πρότυπα σε όλα τα επίπεδα. Για όμορφες, σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές.
Για όλους του παραπάνω λόγους πιστεύω και συντάσσομαι με τον Δημήτρη Γαλάνη. Είμαι δίπλα του και σας καλώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας για ένα ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

επικοινωνια