ζαχαρουλα-αλεξανδρα (χαρα) κρασοπουλου

ζαχαρουλα-αλεξανδρα (χαρα) κρασοπουλου

βιογραφικο

H Χαρά Κρασοπούλου γεννήθηκε στην Φιλοθέη και κατοικεί στο Παλαίο Ψυχικό.
Όλες της οι δραστηριότητες απο μικρό παιδί μέχρι σήμερα αναπτύχθηκαν σ’αυτό το προάστειο.Γνωρίζει τις παιδικές χαρές όπου έπαιξε η ίδια με την μεγαλύτερη αδελφή της, αθλήθηκε στο τέννις και στον στοίβο της Φιλοθεής ενώ
φοίτησε στη Σχολή Μωραίτη και στο American Community Schools of Athens.
Το 2012 και για 4 χρόνια σπουδάζει στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Βοστώνη Πολιτικές Επιστήμες, Διεθνείς σχέσεις και Business Αdministration στο Πανεπιστήμιο Northeastern. Κατα την διάρκεια των σπουδών της, λαμβάνει μέρος σε πρόγραμμα οργάνωσης και κοινωνικής ανάπτυξης στην Ινδία.Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2016, συμμετεχει εθελοντικά στο πρόγραμμα ΕΛΕΑ (οργάνωση και τροφοδοσία μεταναστών)και λίγο αργότερα εργάζεται στο Ίδρυνα Σταύρος Νιάρχος στο τμήμα δωρεών. Η Χαρά εργάζεται στο Ίδρυμα Ιωάννης Κ. Σαραντόπουλος ,ίδρυμα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση απόρων και ορφανών παιδιών.
Τον ελεύθερο της χρόνο τον αφιερώνει στα ταξίδια με σκοπό την γνώση των κοινωνικών δομων των χωρών που επισκέπτεται, στα σπορ και στη μουσική. Επίσης, μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.
Η Χαρά εχει διάθεση ,γνώσεις, ιδέες και χρόνο να αγωνισθεί για την πρόοδο και καλυτέρευση αυτού του υπέροχου προαστείου πρότυπο.

επικοινωνια