καρατζα ζαφειρινα

ζαφειρινα καρατζα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ζαφειρίνα Καρατζά γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και είναι κάτοικος Νέου Ψυχικού. 

Αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη και είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχει πολυετή πείρα στους τομείς της έρευνας, του Marketing, της εταιρικής επικοινωνίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, στην Εταιρεία Ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 και του Πεκίνου 2008, καθώς και στις εφημερίδες Επενδυτής και Real news αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97.8.

Το 2019 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλοθέης – Ψυχικού καθώς και της Επιτροπής Νεότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. 

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Νοέμβριος 2022 – Ιούλιος 2023)

Τον Μάιο του 2023 ανέλαβε τη θέση της Αντιδημάρχου Οικονομικών, Παιδείας και Αθλητισμού ενώ τον Ιούλιο του 2023 ανέλαβε τη θέση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Υγείας και Αθλητισμού την οποία και διατηρεί έως σήμερα.

«Ως μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού που φοιτά σε Δημόσιο Σχολείο του Δήμου μας, οι νευραλγικές θέσεις ως Αντιδημάρχου αλλά και ως Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, αποτέλεσαν για εμένα τη μέγιστη πρόκληση έτσι ώστε να υλοποιήσουμε το όραμα, που μοιραστήκαμε με τον Δήμαρχο για τον εκσυγχρονισμό του Προαστίου μας. Θα συνεχίσω να δουλεύω άοκνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών από οποιαδήποτε θέση αναλάβω.»