μινα μεταξιδη-μελισσουργου

βιογραφικο

Η Μίνα Μεταξίδη-Μελισσουργού γεννήθηκε το Μάρτιο του 1994. Μεγάλωσε και μένει στο Ψυχικό. Φοίτησε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα) από το Νηπιαγωγείο μέχρι και την τελευταία τάξη, ακολουθώντας το πρόγραμμα του International Βaccalaureate. Η Μίνα ανήκει στη σειρά αποφοίτων CGS, της τάξης του 2012.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Kingston, στο Λονδίνο και από το Μάιο του 2015 έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 εργάστηκε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα), στο Αθλητικό Τμήμα και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Juventus, παρέχει υποστήριξη στις Διοικητικές Υπηρεσίες καθώς επίσης οργανώνει και το συνέδριο MUN (Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών). Από τον Οκτώβριο του 2017 έως και σήμερα εργάζεται στο “The Ranch” ως Sales & Operations Manager. Ακόμα ασχολείται με το οικογενειακό κτήμα «Πύργος Μελισσουργού» στο κομμάτι του Marketing, management & PR.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό, παίζει τένις, κάνει τρίαθλο και τρέχει Μαραθωνίους (42km). Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

επικοινωνια

6944527605
m.melissourgou@proastioprotypo.gr