νανσυ μαλερου-ζηλακου

νανσυ μαλερου-ζηλακου

βιογραφικο

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι από τις κορυφαίες Coaches και περιζήτητη ομιλήτρια στην Ελλάδα. Μέσα από τις ομιλίες, τηλεοπτικές εμφανίσεις, άρθρα, σεμινάρια, coaching και τα βιβλία της, έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Στον επιχειρηματικό κόσμο έχει συμβάλλει σημαντικά στις προσπάθειες πολλών εταιρειών, στελεχών και εργαζομένων εισάγοντας ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα Business Coaching.

Ο Δρ Μαλλέρου είναι κάτοχος πτυχίου Γαλλικής Φιλολογίας και MBA και Ph.D. σε Συνεργατικές Στρατηγικές. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην Πρόεδρος του ICF Ελλάδας και κατέχει διάφορα διπλώματα Life Style Management από το Τμήμα της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ. Έχει διατελέσει 11 χρόνια ως Επίκουρη Καθηγήτρια & Ερευνήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι Πρέσβειρα της Νομοθεσίας για τις Γυναίκες και μέλος της IPPA (International Positive Psychology Association) και του Ινστιτούτου Προπαίδευσης (Mcclean Hospital, Affiliate του Ιατρικού Σχολείου του Χάρβαρντ)

Έχει 14 χρόνια εταιρικής εμπειρίας σε ποικίλους τομείς όπου κατείχε ανώτερες θέσεις Marketing & Communications. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται», «Ανταγωνιστές συνεργαστείτε», «Σήμερα θα …» και «Καλύτερα Γίνεται – Ημερολόγιο 2015-2018» και είναι Coach ομιλητών στην TEDxAthens, TEDxThesaloniki και TEDMed Live στην Αθήνα .
Είναι εμπνεύστρια και εισηγήτρια του “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ”, του ετήσιου μη κερδοσκοπικού σεμινάριου Coaching που έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άνθρωποι μέχρι στιγμής.

H Δρ. Μαλλέρου είναι ιδρύτρια και CEO της Life Clinic Group S.A., για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Είναι αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συμβολή είναι τα συστατικά για μια ζωή που αξίζει να τη ζούμε.
Το προσωπικό της motto: Καλύτερα Γίνεται!

επικοινωνια

n.mallerou@proastioprotypo.gr