νικοσ ζερβοσ

νικοσ ζερβοσ

βιογραφικο

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Φιλοθέη. Είναι Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., με μεταπτυχιακό στις Επιστήμες και Τεχνικές του Περιβάλλοντος (E.N.P.C., Γαλλία). Έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στη διαχείριση υδατικών πόρων με υποτροφία της Γαλλικής Κυβέρνησης. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, συμμετέχοντας σε μελέτες έργων Πολιτικού Μηχανικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ασχολείται και με τη διαχείριση ακινήτων. Μιλάει αγγλικά & γαλλικά. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το διάβασμα και τη φωτογραφία.
Εκλέχθηκε πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2014. Διατέλεσε εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Πρωτοστάτησε στην κινητοποίηση των κατοίκων για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών στη Φιλοθέη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή αλλαγή τιμών στις Ζώνες Α’ και Γ’. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με σκοπό τον πλήρη εξορθολογισμό των τιμών στις ζώνες του Δήμου μας.
Θεωρεί ζήτημα απόλυτης προτεραιότητας την ριζική αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου (σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι εκδηλώσεων κτλ.) και τη χρήση των νέων τεχνολογιών στη λειτουργία και τη διοίκηση της πόλης .

επικοινωνια

6951653213
n.zervos@proastioprotypo.gr