πεσκεση – παπαδοπουλου φαιη

φαιη πεσκεση παπαδοπουλου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρονια κατοικεί στο Παλαιό Ψυχικό., Τελείωσε το 1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού και κατόπιν σπούδασε στην Ιατρική Αθηνών και πήρε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας.

Από το 2012 διατηρεί το Ιατρειο της στο Νέο Ψυχικό, ενώ συνεργάζεται  με το Νοσοκομείο «Υγεία» και με τις μεγαλύτερες Ιδιωτικές Οφθαλμολογικές κλινικές της Αθήνας. Κατά το διάστημα 2013 έως και το 2018 είχε αναλάβει ως Οφθαλμίατρος τους απόρους του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, καθώς και το προσωπικό του Δήμου, προσφέροντας άμισθα της υπηρεσίες της στο Ιατρειο της.

Είμαι μέλος τόσο των Ελληνικών , όσο και των Ευρωπαϊκών επιστημονικών Οφθαλμολογικών εταιριών.

Είναι παντρεμένη εδώ και είκοσι χρόνια με τον Οικονομολόγο Σπύρο Παπαδόπουλο και έχουν μία κόρη, την Εύα, που αποφοίτησε φέτος από το Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών και θα ξεκινήσει τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Φιλανθρωπική δράση: Μέλος του ΔΣ της Life Line Hellas από το 2015 ως σημερα.

Μέλος του Σωματείου των Φίλων της Ακαδημίας Αθηνών από το 2018 ως σήμερα.

Μέλος του Rotary club από το 2022 έως σήμερα .

Με τη συμμετοχή της στο συνδυασμό Προάστιο Πρότυπο στο πλευρό του Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη, φιλοδοξεί να προσφέρει στα κοινά, διοχετεύοντας  όλη τη γνώση και εμπειρία που έχει αποκτήσει από την πολυετή επιστημονική και φιλανθρωπική της δράση. Πρωταρχικός στόχος η περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών και η συνεισφορά στη συνεχή αναβάθμιση του Δήμου μας.