σπυρος ποδαρας

σπυρος ποδαρας

βιογραφικο

Ο Σπύρος (Σπυρίδων) Ποδάρας γεννήθηκε στη Λάρισα. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και είναι παντρεμένος από το 1999 με τη Φιλοθεάτισσα Έφη Ζέρβα και έχουν ένα γιο, τον Σωκράτη.
Αποφοίτησε από τη Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Strathclyde της Σκωτίας και είναι κάτοχος Master of Science in Building Science.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος με μελέτη – επίβλεψη κτιριακών έργων. Ειδικεύεται στη διαχείριση έργων και έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος εταιρειών σε μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην Ελλάδα και στη Σαουδική Αραβία. Έλαβε μέρος σε ερευνητικό πρόγραμμα της Ε.Ε. «Ενέργεια, Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και υπήρξε μέλος ομάδας διαχείρισης έργων ΣΔΙΤ στον τομέα της Υγείας.
Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Με δικά του λόγια :
«Μέλημα μου, μέσα από την ενασχόληση με τα κοινά, είναι να συνεισφέρω με την επαγγελματική μου εμπειρία στη διαφύλαξη του χαρακτήρα του δήμου μας και στην εξέλιξη του σε πρότυπο προάστιο με καινοτόμες εφαρμογές ενεργειακής απόδοσης και ψηφιακής διακυβέρνησης. Να συνεχίσουμε να βοηθούμε και να επενδύουμε στον εξοπλισμό των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων μας με καινοτόμα εργαλεία για να αποτελέσουν κύτταρο ανάπτυξης των νέων μας.
Έτσι πιστεύω ότι θα ανταποδώσω κάπως για τη χαρά, που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η οικογενειακή μου ζωή στο προάστιο μας».

επικοινωνια

6944392252