σωτηρια (λια) αποστολακη

σωτηρια (λια) αποστολακη

βιογραφικο

Η Σωτηρία (Λία) Αποστολάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό. Προάστιο που αγάπησε και δεν εγκατέλειψε ποτέ. Εδώ μεγάλωσε η ίδια, εδώ η μητέρα της Καίτη Κηρύκου, η οποία ανήκει σε μία από τις παλαιότερες οικογένειες του Νέου Ψυχικού.
Ορφανή από πατέρα από τα δύο της χρόνια, η Λία παντρεύτηκε και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, στον σύζυγό της και στις δύο της κόρες, την Κατερίνα που σήμερα είναι μαθήτρια Λυκείου και τη Χριστίνα, μαθήτρια Γυμνασίου.
Έχει εργαστεί ως γραμματέας και βοηθός λογιστή σε ιδιωτική εταιρία και ως υπάλληλος κοινωφελούς προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ., του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.
Στην προσπάθειά της να συνεισφέρει στα δρώμενα του σχολείου των παιδιών της, υπήρξε ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχολείου Ν. Ψυχικού για 2 έτη.
Η αγάπη της για τον Δήμο της, η ανάγκη της να προσφέρει για το κοινό καλό και η κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που έχουν γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο της ανεργίας, αφού και η ίδια υπήρξε άνεργη σε διάφορες χρονικές περιόδου της επαγγελματικής της ζωής, την έχουν οδηγήσει στην απόφαση συμμετοχής της στα δρώμενα του Δήμου.

επικοινωνια

6939659519
l.apostolaki@proastioprotypo.gr