σακελλαρακη ειρηνη

ειρηνη σακελλαρακη

βιογραφικο

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Αρκαδία

Εργάζεται στις κεντρικές Υπηρεσίες της Δ.Ε.Η ως Επιστημονικό στέλεχος.

Είναι Πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων.

– Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε θέματα προαγωγής  Ψυχικής  Υγείας και Ανάπτυξης Ψυχοκοινωνικών Δεξιοτήτων από την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Institute of Psychiatry King’s College, London και το Educational Trust for Health Improvement through Cognitive Strategies (E.T.H.I.C.S) London. 

– Έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό σεμινάριο διαρκείας ενός έτους που οργάνωσε η ΔΕΗ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά με αντικείμενο την Λογιστική, την Κοστολόγηση, την Χρηματοοικονομική Διοίκηση και την Οικονομική Ανάλυση, στα πλαίσια του προγράμματος επιμόρφωσης πτυχιούχων στελεχών της Επιχείρησης

– Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με θέματα οικονομικά, μάρκετινγκ, διαχείριση συγκρούσεων, επικοινωνία και δημοσίων σχέσεων.  

– Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων για την Παρακίνηση και την Ενδυνάμωση του Ανθρώπινου Δυναμικού σε επιχειρήσεις.

– Διετέλεσε επιστημονική συνεργάτης σε Υπουργεία όπως στον ΕΟΤ, στο Υπουργείο Εμπορίου, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Οικονομικών.

– Ενεργό Αν. Μέλος του ΟΚΑΠΑ.

Συμμετείχε σε επιτροπές του Δήμου όπως Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, Επιτροπή Νεότητας και Επιτροπή Πολιτισμού και δραστηριοποιείται σε πολλούς επιστημονικούς φορείς και συλλόγους.

επικοινωνια