φαντοπουλοσ φραγκισκοσ

φραγκισκοσ φαντοπουλοσ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διαμένει 30 χρόνια στο Νέο Ψυχικό με την οικογένεια του.

Το 2023 επιλέγεται ως υποψήφιος από το Δημήτρη Γαλάνη κάτι που θεωρεί ιδιαίτερα τιμητικό. Αγαπά την πόλη του και αισθάνεται έτοιμος να προσφέρει στα κοινά. Οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι μια πρόκληση, να δοκιμαστεί ενεργά στον πολιτικό στίβο. Ο διάλογος, η δημιουργικότητα και ο πολιτικός πολιτισμός, είναι για αυτόν στάση ζωής. 

Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, επιβεβαιώνουν μία έντιμη και αποτελεσματική διαδρομή, στην επαγγελματική του πορεία και στο κοινωνικό σύνολο.

Έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στους Δήμους Πειραιά, Αθηναίων και Φιλοθέης Ψυχικού σε συνανθρώπους μας, που το είχαν ανάγκη.

Δεσμεύεται, για ένα ακόμη πιο φιλικό, πράσινο, οικολογικό, καθαρό, ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ. Με Όραμα και Εντιμότητα. Επιδιώκει, η προσπάθειά του αυτή, να γίνει η αφορμή για να «συναντηθούμε» όλοι σε ένα κοινό σημείο. Το καλό του Δήμου μας και των συμπολιτών μας. Γιατί ενωμένοι, βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι. 

Εργάζεται στην τηλεόραση, για περισσότερο από 33 χρόνια ως σκηνοθέτης, με εξειδίκευση στα trailers. Ήταν στέλεχος στο Mega επί σειρά ετών, σαν προϊστάμενος στα trailer και στέλεχος στον Ant1 σαν Creative Director.

Έχει εργαστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Έχει κάνει σειρά εκπομπών για τον κινηματογράφο και το Θέατρο, ψυχαγωγικές εκπομπές στο MEGA, καθώς και τα promo trailers μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών, όπως ΣΜΥΡΝΗ, ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ, κ.α

Παρακολούθησε σεμινάρια τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2001 (BBC UK Training & Development), συμμετείχε στα PROMAX BDA conferences 2002 έως 2009 και στο Communication Institute – CREATIVE BOOST seminar Athens 2015.

Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται στην εταιρία TANWEER.

Από το 2002 είναι μέλος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ.

«Το Καλό θα Νικήσει»