μαρια-χριστινα παλαιολογου

μαρια-χριστινα παλαιολογου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ / αντιπροεδροσ οκαπα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στο Ψυχικό όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών Ψυχικού. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στις Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά & Ρώσικα.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της ερευνητικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα παιδικά της χρόνια ανήκει στην Οικογένεια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Είναι ενεργό μέλος στις εθελοντικές ομάδες Special Olympics και Άλμα Ζωής. Η εργασιακή της εμπειρία ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές της, τόσο στον Ιδιωτικό τομέα όσο και σε Οργανισμούς του ευρύτερου Δημοσίου τομέα. (Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, Ναυτιλία, Διμερείς Σχέσεις πολιτιστικά προγράμματα Ελλάδας – Ρωσίας).
Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη Φωτογραφία (2η θέση Διαγωνισμού Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2014, τελική κατάταξη “National Geographic travel photographer 2018”. Από το 2015 έως σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Εθελοντισμού του Δήμου μας συμμετέχοντας ενεργά στην οργάνωση και εκτέλεση των ποικίλων δράσεων Κοινωνικής προσφοράς (Ημερίδες, Δράσεις Περιβάλλοντος Κοινωνικής ευαισθητοποίησης, Συλλογή τροφίμων και Ρουχισμού).
«Στις Δημοτικές εκλογές ζητώ την στήριξη σας για να συνεχίσω να προσφέρω ουσιαστικά στο Δήμο στον οποίο ζω και αγαπώ».